Reklamni objekti

LED

LED Bilbordi

NOVA FORMA OGLAŠAVANJA NA KOPAONIKU - predstavljaju savremeniji vid komunikacije sa posetiocima Kopaonika. Pozicionirani na najfrekventnijim lokacijama - ispred hotela JAT - DUPLI LED i na obodu Doline sportova - VELIKI LED

Detaljnije

2D

2D Jelke

2D JELKE predstavljaju izuzetno kvalitetan vid komunikacije sa posetiocima Kopaonika jer su locirane duž prilaznih puteva prema Kopaoniku, iz pravca Brzeća i iz pravca Jošaničke Banje, tako da je efekat vrlo snažan i usmeren na veliki deo populacije.

Detaljnije

3D

3D Jelke

3D Jelke su posebno dizajnirane za područje Nacionalnog parka Kopaonik, sa ciljem da budu u skladu sa ambijentom i prirodnim okruženjem.   3D JELKA (trostrana piramida čija je površina strane jednaka površini strane 2D jelke) 

Detaljnije

 

Panoi

Panoi MEDA 1, MEDA 2 i TRIPLI PANO - ZVRK su novina za ovu sezonu a s obzirom na njihovu poziciju, biće svakako, najatraktivniji medij na Kopaoniku i nisu samo "dobra zamena za Panoe Grand" koji su  uklonjeni zbog požara u Grand hotelu!

Detaljnije

 

Kućice

Takozvane "kućice" su izuzetno atraktivan reklamni prostor, jer se nalaze na najfrekventnijim pozicijama. I to: pored "Zvrk"-a na stazi, na raskrsnici kod uprave NP,u krugu "Konak"-a i ispod Granda ka žičari"Karaman greben"

Detaljnije